Våre øl

Oversikt over alle våre øl, med inspirasjon fra hele verden 

4,5%

Havmann

En av våre aller første brygg. Et lyst lettdrikkelig øl med en mild humlearoma. Passer godt til det du måtte ønske å drikke øl til.

4,7%

Operatør

Lett og frisk Session IPA med rikelig tropisk humlearoma. Mild bitterhet.

7,5%

Skumslokker

Dette er en frisk Saison med et fruktig preg fra gjærens arbeid, god maltsmak,
krydderaktig aroma og fast
bitterhet i ettersmaken.

4,7%

Nattskift

Å jobbe om natten er ikke for alle. Det er ikke denne ølen heller. Du bør like mørk sjokolade, karamell og bitre smaker. Nattskift er en nesten tradisjonell engelsk porter brygget på fem typer malt, en type humle og kveik fra Voss

4,7%

Langfri

Gressklipperøl er ikke det det en gang var, akkurat som gressklippere. NEIPA står for New England India Pale Ale, og kjennetegnes av et tåkete utseende og mye humle. Vi bruker hvete for å få den gode munnfølelsen og litt melkesukker for å balansere bitterheten.

4,7%

Gehalt

Nøye undersøkelse av råvarene må til for å få et godt resultat. Altbier er en tysk ølstil som kan minne om brown ale, og navnet kommer av at man bruker gamle bryggemetoder. Her er det smaken fra fem typer kvalitetsmalt som er i fokus.

5,7%

Malm

Lorem ipsum

4,7%

Sommerøl

Lorem ipsum

4,7%

Påskeøl

lorem ipsum

5,7%

Jul på verket

Lorem ipsum

4,5%

Juleøl

Lorem ipsum

4,7%

Into glory rye

lorem ipsum

7,2%

Bas

Lorem ipsum

4,7%

Bunnpris Gourmet

Lorem ipsum

4,7%

Lærling fra Voss

Vi har milliarder av små lærlinger på Gjærverket. Noen av dem har kommet til oss fra Voss, og har hjulpet til med å fermentere innholdet i denne flaska. Lærling er en frisk og leskende pale ale.

Passer til selvisolasjon, karantene og taco.

4,7%

Lærling fra Oslo

Vi har milliarder av små lærlinger på Gjærverket. Noen av dem har kommet til oss fra Oslo, og har hjulpet til med å fermentere innholdet i denne flaska. Lærling er en frisk og leskende pale ale.

Passer til selvisolasjon, karantene og taco.